Bejelentkezés/Regisztráció  ▼ | Hír beküldése | Kapcsolat | RSS Nimrod Derringer RSS Csatorna
Ugrás a Nimrod Derringer nyitólapjára! Nimrod Derringer

A Crosman 1088 légpisztoly

Nimród Derringer NIMRÓD DERRINGER Nimród Derringer

Crosman 1088Először úgy gondoltam, hogy az itt megjelenő írások témáit és alanyait abszolút szubjektív szempontok alapján válogatom majd össze, mint az általában lenni szokott. "Az ember ugye, arról ír ami érdekli, tetszik neki, valamiféle kötődése van hozzá..."Ez a mostani cikk talán ilyen szempontból rendhagyó, mivel a fegyvert amelyről alább szó lesz, nem én hanem a kedves vásárlóink szemelték ki, tudtukon kívül erre a célra.

A cikk folytatását csak regisztrált felhasználóink tekinthetik meg!
Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon oldalunkra.

Nimród Derringer 8 hozzászólás Nimród Derringer
Kapcsolódó cikkeinkből:
Hozzászólások
 • Benjamin 2011.08.25. 22:44

  Üdv!

  Azt szeretném kérdezni, hogy ezen co2-es légfegyvernél, ha belehelyeztem a patront, de nem használtam el teljesen a patront, vagyis maradt benne még bőven gáz és nem üres, akkor hány napig szabad benne hagyni a fegyverbe a patront? Vagy ha végeztem a lövészettel, utána üres/nem üres ki kell venni a patront?

  Köszönöm előre is a választ!

 • Péter 2011.08.26. 12:15

  Üdvözlöm,

  Ha betekert egy partont a fegyverbe, pár napig tartja a nyomást, ezért célszerű minél hamarabb elhasználni. Ha kiürült a patron, vegye ki a fegyverből, hogy fölöslegesen ne nyomja a tömítést, így megnövelheti a tömítések élettartamát. Ha nyomás alatt van a betekert patron, ne vegye ki a fegyverből, mert elengedi a maradék gázt.

  Üdvözlettel,
  Nimród Derringer

 • Góbor József 2011.10.31. 10:27

  Kérdésem a következő lenne.Crosman 1077 légpuskám van.Még új,de ahogy beletekerem a patront azonnal elengedi az összes gázt.Használni sem lehet.

 • Péter 2011.11.4. 09:43

  Üdvözlöm,

  Be kell hozni az üzletbe ahol kicseréljük a fegyverben a tömítéseket.

  Válasz erre:
  "Kérdésem a következő lenne.Crosman 1077 légpuskám van.Még új,de ahogy beletekerem a patront azonnal elengedi az összes gázt.Használni sem lehet."

 • Szabolcs 2012.01.26. 10:37

  Heló.
  Csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy én meg pont azt olvastam valahol, hogy a patront nem jó kivenni, még akkor sem ha már kevés van benne, mivel van bent olyan anyag is ami keni a pisztolyt, így a tömítéseket is. Meg ha már elengedi a gázt pár nap után akkor az már régen rossz.

 • Robert 2012.07.31. 21:57

  üdvözlöm!nekem van egy crosman c31 es légpisztolyom.még alig használtam de már engedi a gázt.mit tudok vele tenni?!ha elküldöm önöknek mennyi a tömités csere?válaszát elöre is köszönöm!üdv Robi

 • Péter 2012.10.26. 13:59

  Üdvözlöm,

  Kb. 2000.- és egy hét.

 • kevin.bogner1@gmail.com 2013.05.25. 20:31

  A CROSMAN 1088-AS RA SZERELHETŐ :
  -tust
  -hangtompítót
  -fegyverlámpát
  KERESEK

Szóljon hozzá Ön is!

Szóljon hozzá Ön is, vagy hivatkozzon a bejegyzésre a saját oldaláról. Ne feledje, sosem adjuk tovább az e-mail címeket. A *-al megjelölt rész kitöltése kötelező.
Kérjük, írjon higgadtan, maradjon a témánál, és ne spam-eljen.

Írjon nekünk!

Olyan információkkal bír egy fegyverről, vagy egy eseményről, amelyet szívesen megosztana velünk, és az oldal olvasóival? Akkor ne habozzon, és írja meg nekünk!

A kéretlen üzenetek kivédése érdekében, kérjük írja be a lenti képen látható kiemelt karaktereket a beviteli mezőbe:

Ablak bezárása