Ballistol hidegbarnító készlet

14 500 Ft

Tartalom:

  • Ballistol univerzális olaj spray 50ml
  • Ballistol hideg zsíroldó spray 50ml
  • Ballistol gyorsbarnító 50ml
  • 2 pár, egyszer használatos nitril kesztyű
  • 2db kecskeszőr ecset
  • 2db szöszmentes törlőrongy

1 készleten

Cikkszám: BT23672 Kategóriák: , ,

Leírás

Ballistol hideg zsíroldó spray 50ml:

Nélkülözhetetlen megoldás fegyvere tökéletes és teljes tisztításához. Maradéktalanul eltávolítja az olajokat és zsírokat a fémfelületekről. Még a makacs zsír- és gyantamaradványokat is gond nélkül eltávolítja. Ideális előkezeléshez a Ballistol gyorsbarnítóval végzett barnítás során.

Figyelem: A mechanikai alkalmazás révén (pl. ronggyal való dörzsölés) a barnított felület károsodást szenvedhet!

Ballistol gyorsbarnító 50ml:

Praktikus segítség szakemberek és laikusok számára egyaránt. Játszi egyszerűséggel kijavíthatók a barnított felület könnyed sérülései. Ezáltal a fegyver olyan lesz mint új korában. A hosszadalmas merülőfürdők és a pácolások már a múlté. 

Alkalmazás: Alaposan zsírtalanítsa a fegyvert Ballistol hideg zsíroldóval. Ezt követően vigyen fel ecsettel Ballistol gyorsbarnítót egyenletesen a barnítandó felületre, majd hagyja 3 percig hatni, amíg sárgás-fehéres bevonat képződik. Végül öblítse le vízzel, majd törölje szárazra egy puha ronggyal vagy szárítsa meg a levegőn, majd fújja le Ballistol spray-vel és a legjobb eredmény érdekében hagyja kikeményedni egy éjszakán át. 

A Ballistol gyorsbarnító tartós és kopásálló barnított felületet eredményez. Vegye figyelembe, hogy csak a max. 3%-os krómtartalmú acél barnítható gondmentesen.

Ballistol univerzális olaj spray 50ml:

A híres univerzális olaj hihetetlenül sokoldalú alkalmazással használható. Ideális a fegyverápoláshoz és a barnítást követő konzerváláshoz. A Ballistol univerzális olaj ugyancsak alkalmas mindennemű gépekhez és eszközökhöz, bőrápoláshoz, természetes fához, műanyaghoz és gumihoz, még állatok számára is! A Ballistol univerzális olaj teljesen környezetbarát, teljes mértékben biológiailag lebomló és gyógyszeripari tisztaságú olajból áll.

Tartozékok:

  • 2 pár, egyszer használatos nitril kesztyű
  • 2db kecskeszőr ecset
  • 2db szöszmentes törlőrongy

További információk

Tömeg 7500 kg