Vélemények

…. Hagy jegyezzem meg, nekem , ilyen gördülékeny , illedelmes internetes vásárlásban
már nagyon régen volt részem.
Örülök, hogy Önöket választottam, ajánlani fogom a weboldalt  azon ismerőseimnek akiknek ilyen vagy hasonló terveik lennének .
 
További sok sikert kívánok.
 
Tisztelettel
V.J. (2023.10.11)

Tisztelt Cím!
Nagyon köszönöm kedves ünnepi jókívánságukat!
Én is nagyon pihentető, boldog és egészséges ünnepeket kívánok minden kedves munkatársuknak!
Nagy öröm volt önökkel megismerkedni, ritka korrekt szolgáltatást kaptam , szinte személyes ismerősként leveleztünk!
Nagyon köszönöm!
Remélem a jövő évben is tudok üzleti partnerük is lenni, elégedett vásárlójuk biztosan!

H.M. (2022.09.01)

Nem titkolva önök megkeresése előtt más boltokat is felkerestem vásárlási szándékommal,de a távolság miatt ezt az email segítségével tettem.
volt aki a mai napig sem válaszolt,volt aki pár nap elteltével szűk szavúan,és arra nem kaptam választ amit éppen tudni szerettem volna.
Akkor találtam meg önöket,válaszoltak több esetben is,és keresték a megoldást a kérésemre! Sőt meg is oldották azt!! Köszönet illeti önöket!!!!

T.E. (2022.06.07)

Thank you very much your kindness! Your guns are sold in reasonable price and your service are good.

N.S. (2021.05.13)

Vásároltam ettől a cégtől 6mm rws riasztó patront és nagyon meg vagyok elégedve az áruval is és a hozzáállással is. Itt azt nyújtják amit ígérnek, nem úgy mint a legtöbb webáruházban. Csak így tovább, jól csinálják!

B.ZS. (2021.02.10)

Tisztelt N-D!
Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a gyors és pontos kiszolgálásért. B.J. írta, hogy szerdán rendelt Önöktől, és pénteken megkapta az árut. Kérem szépen én csütörtökön rendeltem, és péntek de. kézhez is kaptam. A honlapjuk kiváló, a kiszolgálás a mai viszonyok között meglepően emberi, és kedves.És talán ami a legfontosabb: értenek ahhoz amit csinálnak!!!! Pécsett sajna nagyon korlátozottan érhetőek el egyes termékek, két-három hét az átfutás. Minden vadásztársamnak, barátomnak csak ajánlani tudom Önöket.
Köszönettel: T.A. (2020.07.21)

Kedves Péter,
Én jelenleg Kanadában élek és eddig itt hódoltam ez irányú hobbimnak.
Oldaladat csak most találtam meg és nagyon meglepett ez a bő információ és az oldal gyönyörű tervezése.
Itt online vásároltam eddig, részben kanadai, részben USA-beli online üzletekből, de ezek választéka messze elmarad a tietektől. Remélem hamarosan alkalmam lesz személyesen is meglátogatni üzleteteket, mivel 40 év ittlét után Májusban véglegesen visszaköltözök hazámba.
Sok sikert kivánva,
Üdvözlettel,

N.L. (2019. 11.11)

Tisztelt Péter!
Folyamatosan nyomon követem a weboldalán található újdonságokat, érdekességeket.
Eddig tetszett nekem!
Amikor minap ismét fel akartam lépni az oldalra, csak rendszeradminisztrátori jelszóval lehetett volna, így mindjárt gondoltam, hogy az oldal szerkesztés alatt áll.
Azt gondoltam az átárazásokat csinálják meg rajta, mivel július 1-től nem emelkedett semminek az ára, gondoltam mostmár fog.
Rálépve az oldalra, immár beengedett és több dolgon is nagyon meglepődtem.
Az első az, hogy felvállalva, vagy (benyelve) csúnya szóval az ÁFA emelését, továbbra is maradtak a kedvező árak, ez szuper!
A második nagyon szembetűnő észrevételem, az hogy az oldal azért állt szerkesztés alatt, mert gyökeresen megváltozott.
Azt hittem rosszul látok, mert ez a formai és tartalmi változás valami fantasztikus.
Azt mondtam az előbb, hogy tetszett a régi weboldal is. Ha az tettszett, ez egyenesen elkápráztat. Nagyon szuper!
Látványos, bővelkedik hasznos információkban és jótanácsokban.
Nem tudom hányan és mennyi ideig dolgoztak rajta, de az látszik, hogy itt több igen-igen hozzáértő, szakavatott, profi ember dugta össze a fejét, mind ami az oldal kidolgozását, mind a tartalmi vonatkozását illeti.
Nekem és szerintem nagyon sok olvasónak, böngészőnek, fegyverbarát embernek is biztos, hogy nagyon bejön!
Továbbra is folyamatosan nyomon követem és kíváncsian várom az újabb, mindíg egy jó témát a fegyverek világából kimerítő hírleveleit. Üdvözlettel

K. I. (2019.04.03)

Köszönet az eddigi figyelmes és rugalmas kiszolgálásért . Igazán meg voltam Önökkel elégedve és sajnálom, hogy csak nemrégen találtam magukra légpuskám javítása kapcsán. Bátran fogom ajánlani Önöket igen tág baráti körömben, és tudom Ők sem fognak csalódni. Még egyszer köszönöm!

Á. T (2018.02.01)

Ön egy hihetetlenül korrekt „kereskedő”! Itt, a lakhelyemen …xy… a legsegítőkészebb, bár nem egy olcsó srác, és a malmai is egy picit lassan őrölnek:-).Szomszédjában lévő bolt ugyan udvarias, segítőkész, de leginkább a saját árúkészletére igyekszik rábeszélni az embert, és nem nagyon járnak utána a keresett terméknek. A harmadik boltról annyit, meg akarták magyarázni, hogy Field Target nevű sportág nem létezik. „Ugyan már, 7,5 J-os puskával 50 m-re???”. Ezeket azért írtam le, hogy egy kis képet kapjon, miért lep meg ennyire, (bár nyilván teljesen pozitív irányban) az Ön hozzáállása. Gratula, és köszönet érte! Nagy-nagy Tisztelettel!

P. Z. (2017.07.20)

Tisztelt Vasicza Péter!

Nagyon tetszenek a hírlevelek, amiket kapok Önöktől. Lenne egy kérésem. Ha nem jár nagy problémával, akkor legyenek szívesek az általam elmulasztott hírlevelek megküldését. Különös tekintettel a légfegyverekkel és lövedékkel foglalkozó cikkekre.

B. T. (2016.10.18)

Tisztelt Vasicza Úr !

Köszönettel tartozom Önnek és Kedves Kolléganőjének, aki a szerda késő délután megrendelt Crosman Premier légpuska lövedékeket olyan gyorsan postára adta, hogy pénteken reggel már kézbe is vehettem a csomagot. Kiváló kereskedői hozzáállás, példás kiszolgálás!

Szívélyes üdvözlettel

B. J. (2013.07.27)

Kedves Laci és Péter !

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részese lehettem a Légfegyveres Találkozónak! Úgy gondolom, nem csak a magam nevében állítom, hogy a kiváló szervezésnek és a pontos lebonyolításnak köszönhetően mindenki jól érezte magát. Sok élménnyel lettünk gazdagabbak és ráérezhettünk a légfegyveres lövészetre.

Bizony más ez mint amikor otthon a kertben célba lő a kerti lövész. Új ismerősökre és új tudásra is szert tehettünk. Nekem különösen nagy élmény volt mert még a dobogóra is felállhattam sőt egy szépséges puska boldog tulajdonosa lettem. Nagyon örültem a sok gyereknek és bár nem volt szándékomban, de talán változtattam a hozzáállásukon amikor arról beszélgettek, hogy ki mennyi verebet puffantott le én megkérdeztem, hogy éhesek voltak-e?

Láthatóan elgondolkoztak a válaszon. Azt azért nem értem, hogy a napsütést miképpen intéztétek el, de ez maradjon a Ti titkotok.

V. L. (2009.06.01)

Nagyon tetszik az oldal, átlátható és a fegyverekről is sokmindent megtudhattam. Még gondolkozok a vásárláson, de az biztos, hogy csak tőletek fogok fegyvert venni.

N. B. (2009. 05.15)

Egészen rendkívüli a választék fegyverekből és a weboldal is nagyon tetszik. Minden jót nektek!

Louise (2009.04.05)

Magasan a legszebb felületkezelésű fegyver a Kimar-tól, kellemesen csalódtam! A márka és kaliber-felirat is diszkrétebb lett, szintén kellemes meglepetés volt. Udvarias, barátságos kiszolgálás, csak a legjobbakat mondhatom! Köszönöm!

J.N. (2008. 10.20.)

Az első fegyverem megvásárlása mérföldkő volt az életemben. Köszönöm szépen a segítséget!

N. I. (2008.09.01)

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft