BP .36 revolver papírtöltény készítő szett

5 500 Ft

  • .36 kaliberű elöltöltő revolverekhez
  • lövészethez előre elkészített töltet papírhüvelyben
  • Lengyelországban gyártott termék

7 készleten

Leírás

Egyszerű és praktikus szerszámkészlet papírtöltények készítéséhez csappantyús revolverekhez. Tartalmaz mindent a ragasztón, és természetesen a lövedéken és lőporon kívül, amire szükség lehet. Használati utasítás.

  1. Helyezze a cigarettapapírt a tüske aljára, majd tekerje fel. A ragasztós része a szemben lévő oldalon legyen, a ragasztós felület befelé nézzen. Nedvesítse meg a ragasztós felületet, majd tekerje fel a papírt.
  2. A tüskén túl lógó részt ujjával lapítsa le. Ezután hajtsa le, tekerje meg egy fél fordulattal, vigyen fel ragasztót a kilógó részre, majd nyomja a henger falához.
  3. Az így elkészített papírhengert helyezze a formába a tüskével együtt. Nyomja össze a patentokat, hogy a dugattyú kihúzható legyen a tölcsérből.
  4. Töltse be először a feketelőpor töltetet, majd a térfogatnövelő grízt!
  5. Tömörítse a lőport és térfogatnövelőt a dugattyúval. Fogja meg a tölcsért, emelje fel, hogy a töltet a papírfiolába folyjon! Ilyenkor a patentokkal rögzítse a tölcsérhez a dugattyút. Ilyenkor ismét tömöríthető a töltet a szerszámmal.
  6. Helyezze az ólomlövedéket a papírhengerbe, majd nyomja le a szerszámmal, ameddig lehet.
  7. A töltényt a lövedék feletti papír megtekerésével kell lezárni. Ez egyben tömöríti is a töltést.8.Videó: https://www.youtube.com/watch?v=hFpR__Q8CWY