3. Magyar Légfegyveres Lövésztalálkozó

3. Légfegyveres Lövésztalálkozó versenykiírásaAlább találjátok a 2009 Október 10.-i Légfegyveres Lövésztalálkozó eredményeit és az ott készült fotókat. Köszönet mindenkinek aki eljött. Remélem senki nem bánta meg. Gratulálunk a díjazottaknak, a szerencsés nyerteseknek. Reményeink szerint tavasszal jön a 4. Készüljetek!


A találkozó helyszíne: Budaörs, Visegrádi Erdész L.K. lőtere

Időpontja: 2009. Október 10. 9.00 órától

Versenyszámok:
Légpisztoly
–    Pontlövészet (10 méter)

Légpuska az alábbi kategóriákkal:
–    Pontlövészet (10 méter)
–    Sziluett Felnőtt (10-25 méter)
–    Sziluett Junior (10-25 méter)
–    Field Target (7-30 méter)

A puska versenyszámokon belül az alábbi alkategóriákban lehetett indulni (a Junior kategóriát kivéve):
–    Légpuska optikai irányzórendszerrel (távcső)
–    Légpuska nyílt irányzékkal vagy diopterrel

A 14 éves kor alatti indulóknak a Sziluett Junior versenyszámban volt lehetőségük összemérni tudásukat. Ebben a számban nem volt további kategorizálás a puskák rendszere szerint.

Díjazás:
Minden nevező emléklapot, minden kategória első három helyezettje érmet kapott.
Mind a négy felnőtt kategória (légpisztoly, pontlövészet, sziluett, field target) legjobb öt versenyzője részt vett egy összevont sorsoláson ahol egy LOV21-es légpisztolyt nyerhetett. Gratulálunk Tóth Ferencnek! A Junior kategóriában indult összes gyerkőc között egy Elektromos Airsoft pisztoly nyert Tóth Fruzsina.
Extra díjként egy 10 dobozos JSB lövedékcsomagot sorsoltunk ki az összes versenyző között, melyet végül is Venczák Viktor vihetett haza.

Eredmények és a fotók.

– Vasicza Péter –

“3. Magyar Légfegyveres Lövésztalálkozó” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Tisztelt Vasicza Péter úr:
    Én nagy rajongója vagyok a légfegyveres lövészetnek, sokat szoktam lőni igaz nem versenyszerűen. Van Jánoshalmán egy a volt/katonai lőtér/ ami most már a saját tulajdonom ott szoktam többed magammal a céllövészetet gyakorolni, sőt több mint valószínű hamarosan alakítok egy lövészklubot is, és engedélyeztetni akarom a lőteret a rendőrhatósággal, utána lőhet ott Vadász – Polgárőr – Nemzetőr – Vagyonőr egyaránt. De a Budaörsi lövészeten részt veszek egy másik lövészetvezető kollégámmal, a technikai dolgok elsajátításában és a lövészeten is. Köszönöm a tájékoztatót.
    Maradok továbbra is hű olvasója: Tisztelettel Horváth Ferenc

Szólj hozzá!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft