12. Légfegyveres Lövésztalálkozó

Nagy örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy két év kihagyás után, 2022 Május 22.-én megrendezzük a 12. Légfegyveres Lövésztalálkozót Mogyoródon, a Káposztásmegyer FC légfegyveres lőterén.

Az elmúlt évek során próbáltunk új helyszíneket bevonni a sorozatba illetve a versenyszámok is változtak menet közben de amit mindig szem előtt tartottunk, hogy kortól, nemtől és lőtudástól függetlenül minden résztvevő jól érezze magát. Idén is próbáltunk olyan versenyszámokat kitalálni, hogy a kihívás mellett mindenkinek sikerélményt is nyújtsanak.

A találkozó helyszíne: 2146 Mogyoród, Kerektó u. 4 / Ring autósmozi és kemping (GPS 47.587382, 19.247074)

Időpontja: 2022. Május 22. Vasárnap
Nevezések leadása 9.00 – 9.45.-ig. A versenypályákat 10.00 órától lehet majd használni.

Teljes cikk

Weihrauch Kupa 2020

Idén, immár 9. alkalommal került megrendezésre a Weihrauch Kupa a német gyártó baráti segítségével. Idén ismét a Balatonfűzfői Lövész Egylettel közösen rendeztük meg az eseményt, a helyszín pedig, ahogy tavalyi évben is, Balatonfűzfő volt.
A díjazás, köszönhetően támogatóinknak igen gazdag volt. A fődíj egy Weihrauch HW97K légpuska amit (hogy több embernek legyen esélye a nyerésre) kisorsoltunk. Ezen kívül az angol Sportsmatch, és a cseh JSB Diabolo cég is ajánlott fel díjakat. A díjak összértéke így közel 350.000 Forint.
Ezen kívül idén is kialakítottunk egy úgynevezett „Lövész játszóteret” ahol versenyen kívül, szabadon lehetett tesztelni fegyvert, tudást különböző célokon.

Alapvető tudnivalók és hasznos információk az egyes versenyszámokról és szabályokról.

Minimális eszközigény: 1db. légpuska (vagy légpisztoly), lövedék.
A légpuska energiája legyen 7,5J alatt (4,5mm.-es kalibernél 175m/s)
Az egyes versenyszámokon belül külön kategóriába kerülnek a visszarúgásos és visszarúgásmentes rendszerű légpuskák. Irányzék jellege szerint nincs külön kategorizálás.

Teljes cikk

9. Légfegyveres Lövésztalálkozó

2017 Május 28.-án rendeztük meg a 9.Légfegyveres Lövésztalálkozót a Pátyi, Fekete Sólyom Lövészklubbal közösen.
Az évek során a helyszín, versenyszámok változtak de amit biztosan szerettünk volna megtartani, hogy kortól, nemtől és lőtudástól függetlenül minden résztvevő jól érezze magát. Maguk a versenyszámok is úgy lettek kitalálva, összeállítva, hogy a kihívás mellett mindenkinek sikerélményt is nyújtson.

Teljes cikk

Weihrauch Kupa 2016

Immár ötödször került megrendezésre a Weihrauch Kupa a német gyártó baráti segítségével. Idén rekord számú versenyző tisztelte meg a rendezvényt ami külön öröm nekünk. Akárcsak az első alkalommal, a rendező egyesület a Fekete Sólyom Lövész Sportklub volt, a helyszín pedig a Pátyi lőtér. A díjazás, köszönhetően támogatóinknak igen gazdag volt. A fődíj egy Weihrauch HW97K légpuska volt amit kisorsoltunk. Ehhez elég volt ha valaki a saját kategóriájában az első 5-ben végzett. Ezen kívül az angol Sportsmatch, és a cseh JSB Diabolo cég is ajánlott fel díjakat. A díjak összértéke így 200.000 Forint volt. Indítottunk külön összevont női és junior kategóriát és rendeztünk 10m.-es pontlövész versenyt, ami puskával vagy pisztollyal is meglőhető volt.

Teljes cikk

Weihrauch Kupa 2015

Idén, immár negyedszer került megrendezésre a Weihrauch Kupa a német gyártó baráti segítségével. Akárcsak előző évben a rendező egyesület a KFC FT SE volt, a helyszín pedig a Mogyoródi Lőtér.
A díjazás, köszönhetően támogatóinknak igen gazdag volt. A fődíj egy Weihrauch HW97K légpuska amit (hogy több embernek legyen esélye a nyerésre) kisorsoltunk. Ehhez elég ha valaki a saját kategóriájában az első 5-ben végzett. Ezen kívül az angol Sportsmatch, a cseh JSB Diabolo és a magyar Chemoteam (Break Free) cég is ajánlott fel díjakat. A díjak összértéke így több mint 200.000 Forint volt.
Persze a legfontosabb, hogy reményeink szerint mindenki jól érezte magát! Többek között ezért is indítottunk külön összevont női és junior kategóriát és rendeztünk 10m.-es pontlövész versenyt.
Légfegyveres Börze is volt ahol bárkinek lehetősége volt, hogy eladhassa vagy elcserélhesse számára már szükségtelen „légfegyveres dolgait”.

Teljes cikk

8. Légfegyveres Lövésztalálkozó 2015

2015 Június 13-án rendeztük meg a 8.Légfegyveres Lövésztalálkozót a Pátyi, Fekete Sólyom Lövészklubbal közösen.
Évek során a helyszínek, versenyszámok változtak de reményeink szerint sikerült megtartani a legfontosabbat, hogy kortól, nemtől és lőtudástól függetlenül minden résztvevő jól érezze magát. Maguk a versenyszámok nagy része is úgy volt kitalálva, összeállítva, hogy a kihívás mellett mindenkinek sikerélményt is nyújtson.

Teljes cikk

Weihrauch Kupa 2014

2014 Augusztus 16.-án idén, immár harmadszor került megrendezésre a Weihrauch Kupa a német gyártó baráti segítségével. A rendező egyesület a KFC FT SE, a helyszín pedig a Mogyoródi Lőtér volt
A fődíj egy Weihrauch HW97K légpuska volt amit (hogy több embernek legyen esélye a nyerésre) kisorsoltunk. Ehhez elég volt ha valaki a saját kategóriájában az első 5-ben végzett. Ezen kívül az angol Sportsmatch, és a cseh JSB Diabolo cég is ajánlott fel díjakat. A díjak összértéke így 200.000 Forint volt.

Teljes cikk

Weihrauch Kupa 2013

Előzetes terveink szerint a Weihrauch Kupát minden évben más-más helyszínen tartanánk meg, hogy minél több embernek legyen lehetősége kipróbálni ezt a hihetetlenül szórakoztató sportot. Olyanoknak is akik még nem próbálták ki lő tudásukat versenyen illetve nem szívesen utaznának sokat egy olyan program kedvéért amiről egyelőre keveset tudnak. Így a tavaly első ízben, Pátyon megrendezett Weihrauch Kupa idén Győr-Moson-Sopron megyébe látogatott. Egész pontosan a Zsirai lőtérre.

Teljes cikk

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft