Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület

A Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület vár minden kedves fiatal és felnőtt érdeklődőt a Debrecen, Domb u.1 szám alatt található Lövöldéjébe!

Érveink:

Szakértelem
Versenyzőink már több, országos rangú viadalon bizonyítottak.

  • Szabadidős és profi versenyzési lehetőség
  • Széles sportági választék.
  • Amatőröknek: nem csak céltáblára, hanem bukócélra, sörösdobozra, léggömbre lövöldözés, akár lég-géppisztollyal is.
  • Lőterünket, fegyvereinket kibérelve baráti, munkahelyi párbajlövészetet rendezhetnek ügyfeleink.
  • Fegyvervásárlásban maximális segítséget és kedvezményeket kaphatnak tagjaink.
  • Az ifjúságnak nyári lövésztáborok szervezése.

Szakágak:

Olimpiai vonal

A hagyományos céltáblás lövészeteket öleli fel ez a vonal. Légpuskával, légpisztollyal 10 méteres távolságra; sportpisztollyal, központigyújtású pisztollyal 25 méterre, míg sportpuskával, szabadpisztollyal 50 méterre lövünk. A szakág hazai képviselője a Magyar Sportlövők Szövetsége, nemzetközi információkat az ISSF oldalán szerezhet a Tisztelt érdeklődő. Szűkebb régiónk híreivel a Hajdú-Bihar Megyei Sportlövő Szövetség, ill. egyesületünk szolgál a versenyek menüpont alatt.

Nem olimpiai vonal

Jellemzően a nem céltáblára történő lövészetek tartoznak ide. Sok esetben fémcélokat kell eltalálni, mint pl. a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség sziluett, steel challenge, szituációs lövészet szakágában, vagy a Magyar Field Target (Tereplövész) Szövetség Hunter Field Target, ill. Field Target ágazataiban. Saját rendezvényeink többsége a nagyközönség igényeire alapozva jellemzően ezen Szövetségek versenyrendszereibe illeszkedik.

A versenyzői igények kiszolgálásán túl nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidős lövészetekre, mint pl. lövésztalálkozók, dzsemborik, akár gázpisztolyos találkozók, stb…

Elérhetőségeink:

4029 Debrecen Domb u.1
Telefon: 0670-615-1343
E-mail: loveszsuli@gmail.com
Web: www.loveszsuli.hu

Pető László
DLSE

Szólj hozzá!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft