Weihrauch Kupa 2022

Idén, immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a Weihrauch Kupa a német gyártó baráti segítségével. Idén a KFC légfegyveres lövészklub mogyoródi lőterén rendezzük meg az eseményt.
A díjazás, köszönhetően támogatóinknak igen gazdag lesz. A nyereménytárgyakat (a fődíj egy Weihrauch HW97K Black Line légpuska) az összes nevező között sorsoljuk ki, hogy mindenkinek legyen esélye a nyerésre. A Weihrauch cégen kívül az angol Sportsmatch cég távcsőszerelékeket illetve a cseh JSB cég premium minőségű diabolo lövedékeket ajánlott fel díjnak.. A díjak összértéke így közel 400.000 Forint.

Alapvető tudnivalók és hasznos információk az egyes versenyszámokról és szabályokról.

Minimális eszközigény: 1db. légpuska, lövedék.
A légpuska energiája legyen 7,5J vagy 16J alatt. 16J-os (7,5J feletti) kategóriában való indulásnál mindenképpen szükséges a tartási engedély.
A versenyen a fegyverek teljesítményének mérése után lehet majd nevezni.

Aki esetleg bizonytalan a fegyvere teljesítményét illetően és van módja felkeresni üzletünket annak szívesen bemérjük a légpuska sebességét a verseny előtt.

Az egyes versenyszámokon belül külön kategóriába kerülnek a visszarúgásos és visszarúgásmentes rendszerű légpuskák. Irányzék jellege szerint nincs külön kategorizálás.

 

Field Target 7,5J (50 lövés) versenyszámban szükséges a távcső. A fém célok 9-40m.-ig vannak elhelyezve véletlenszerűen. A távcső állítható az egyes lövéseknél. Az alapvető lőpozíció ülő (ülőpárna hasznos). Itt tereptárgyat támasztékul használni nem lehet.

 

 

Field Target 16J (50 lövés) versenyszámban szükséges a távcső. A fém célok 9-40m.-ig vannak elhelyezve véletlenszerűen. Minden másban megegyezik a 7,5J.-os kategóriában leírtakkal.

 

 

 

Hunter Field Target 7,5J (50 lövés) versenyszámban szükséges a távcső. Célok véletlenszerűen vannak elhelyezve 9-40m.-ig. A távolságokat becsülni kell, a távcsövön állítási lehetőség nincs. Az alapvető lőpozíció fekvő (laticell, fekvőszivacs jól jöhet). Tereptárgyhoz támasztani lehet.

 

 

Hunter Field Target 16J (50 lövés) versenyszámban szükséges a távcső. Célok véletlenszerűen vannak elhelyezve 9-40m.-ig. Minden más szabály megegyezik a 7,5J-os kategóriában leírtakkal.

 

 

 

Sziluett 7,5J (20 lövés) versenyen is előny a távcső. Itt a legtávolabbi találatra ledőlő fém cél 25 méteren van elhelyezve (célok fix 10-15-20 és 25 méteres távolságokon). Lövő póz állva, támasztás nélkül.

 

 

 

Sziluett 16J (20 lövés) versenyen is előny a távcső. Itt a legtávolabbi találatra ledőlő fém cél 25 méteren van elhelyezve (célok fix 10-15-20 és 25 méteres távolságokon). Lövő póz állva, támasztás nélkül.

 

A Field Target sportról részletes leírás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Field_target#Klasszikus_Field_Target

A találkozó helyszíne: 2146 Mogyoród, Kerektó u. 4 / Ring autósmozi és kemping (GPS 47.587382, 19.247074)

Időpontja: 2022. Szeptember 18 (vasárnap) 9h.

Versenyszámok:

Field Target 7,5J VM
Field Target 7,5J VR
Field Target 16J VM
Field Target 16J VR
Hunter Field Target 7,5J VM.
Hunter Field Target 7,5J VR.
Hunter Field Target 16J VM
Hunter Field Target 16J VR
Sziluett 7,5J VM.
Sziluett 7,5J VR.
Sziluett 16J VM.
Sziluett 16J VR.

A Weihrauch légpuskával versenyzőket külön is értékeljük illetve indítunk összevont női és junior kategóriát is. Junior kategóriában 18 éves korig lehet indulni.

Egy versenyző maximum 1 FT/HFT illetve 1 sziluett számban nevezhet (összesen 2 versenyszám).

Díjazás:

Minden kategória első három helyezettje érmet és oklevelet kap.

Minden nevezés után kapott tombola részt vett egy sorsoláson ahol sok értékes nyeremény mellett a fődíjat, egy Weihrauch HW97K Black Line légpuskát sorsolunk ki.

Programok:

Pályanyitás 8.30-kor. Nevezések leadása és fegyverbelövés 9-10 óráig lehetséges. 10 órától kezdődnek a versenyek két helyszínen (HFT – FT illetve Sziluett)

Regisztráció, nevezési díjak:

Nevezési díj előnevezéssel 4000.- (helyszíni nevezéssel 5000.-).
2. versenyszámban indulás +2000.-

Előnevezéseket az info@nimrodderringer.hu email címre várjuk
A nevezési díj tartalmazza a reggelit (zsíroskenyér), ásványvizet, kávét. 

A versenyen elért EREDMÉNYEKET EZEN A LINKEN lehet megtekinteni.
Itt pedig az OTT KÉSZÜLT FOTÓK találhatók.

Vasicza Péter és Vasicza Bence (Nimród-Derringer Fegyverszaküzlet)         

 

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft