Tentshooting „mobil lőtér”

A Tent Shooting egy új szabadidős, rekreációs kezdeményezés, mellyel célunk elérhető közelségbe hozni, új oldaláról megmutatni és megismertetni az emberekkel a légfegyveres lövészetet.

A legfőbb irányelvünk, hogy mindezt szórakoztató, játékos körülmények között tegyük, úgy ahogy talán ezzel a sporttal még nem találkozhattak az érdeklődők.

Szolgáltatásunk dióhéjban egy mobilis lőtér felépítése amely szervezetten, profi felszereléssel biztosít ugyanúgy szórakozást egy kezdőnek, mint egy tapasztalt lövésznek. Így e sporteseményt el tudjuk juttatni: falu-családi napokra, fesztiválokra, céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, nagyobb baráti összejövetelekre, magánrendelésekre. A szolgáltatást ajánljuk rendezvényszervező ügynökségeknek, vállalatoknak, önkormányzatoknak.

A Tent Shooting lövészet formailag és tartalmilag is teljesen újszerű, mely teljes körű szórakozást kínál a résztvevőknek. Feltételeinkkel lehetővé teszünk egész (vagy több-) napos, önálló kitelepülést, mely nem igényel rendkívüli logisztikai hátteret a megrendelőtől. A célok variálhatóságával és a különböző versenyszámokkal változatos időtöltést biztosít.

A használt eszközök kifejezetten sport és hobbi tevékenységekre lettek gyártva és az objektum tervezésénél is fő szempont volt a biztonságos környezet kialakítása. Felszereléseink mind modern, minőségi technikai tárgyak, feledtetve a bódés céllövöldék hangulatát. Emellett különböző típusú és működési rendszerű légpuskákkal és célokkal próbáljuk minél változatosabbá tenni a programot. Cégünk vállalja a „kulcsrakész” kivitelezést, logisztikai és technikai hátteret, illetve a program teljes körű lebonyolítását (engedélyek beszerzése, program levezénylése, szakmai és biztonsági felügyelete).

Igény szerint vállalunk fényképes dokumentációt, díjazást a „versenyzők” között, akár éjszakai lövészetet is, bevilágítva lőterünket. A megrendelőnek elég csak a helyet biztosítania, minden másról mi gondoskodunk, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. Hisszük, hogy ily formában, korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja az e sportban rejlő szórakozási, kikapcsolódási, társas kapcsolati élményt.

………………………………. . ………………………………..

Elérhetőség:

Weblap: www.tentshooting.hu vagy www.loveszsator.hu
Facebook: www.facebook.com/tentshooting
Vasicza Bence:
Tel.: +3620/3596392
E-mai: info@tentshooting.hu
vasicza.bence@gmail.com

Szólj hozzá!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft